City Gross Hem och Fritid

Hem & fritid

Vad behöver du idag?

Hem & fritid är samlingsnamnet för allt du behöver vid sidan av livsmedelsprodukter. Här hittar du det mesta för ett enklare liv, alltid av hög kvalitet och självklart till CityGross låga priser. För att göra det lättare att hitta det du söker har vi delat upp sortimentet i fyra avdelningar:

  • Ordning och reda
  • Kök och matlagning
  • Säsong
  • Barnens rum

Ordning och reda

Här finns alla typer av smart förvaring. Vi har ett flertal askar och kartonger i olika färger att kombinera, praktiska plastlådor för att göra städningen lättare, korgar i ny design och mängder av andra smarta system för att du ska kunna ha ordning och reda – både hemma och på jobbet.

Kök och matlagning

På denna avdelning finns alla typer av kökstillbehör. Slitstarkt porslin, bestick, skålar, kastruller, stekpannor och bakredskap. Självklart har vi också allt för att göra matlagningen smidigare och snabbare. Finns det något du saknar i ditt kök så vill vi att du ska kunna hitta det i kök och matlagning till allra bästa pris. Dessutom kan du beställa utvalda varor härifrån till Matkassen!

Säsong

Söker du en resväska, solkrämer eller bara äkta sommarstämning? Så länge det är sommar i kalendern hittar du alla tillbehör på vår avdelning säsong . Känn gärna på gunget i hängmattorna och föreställ dig plasket från poolerna, lukta på de blanka grillarna och förbered dig på att slå svärmor i krocket. Här hittar du nämligen alltför sommarens säsong!

Barnens rum

På vår avdelning barnens rum finns de bästa och billigaste barnleksakerna och födelsedagspresenterna. Vi har roliga spel och pyssel, barnpussel, barnböcker och noggrannt utvalda leksaker. Självklart finns också gosiga mjukisdjur, spännande filmer och mysig och lekfull inredning för barnrummet. Välkommen till avdelningen barnens rum!

Hela Hem & Fritid i din mobil!

Hela Hem & Fritid i din mobil!

Med hjälp av vår app Hem&Fritid kan du enkelt utforska vårt breda hem- och fritidssortiment och handla när du vill direkt i din mobil. Upptäck ett nytt sätt att shoppa allt från grillar och trädgårdsmaskiner till leksaker och produkter från Duka Kitchen Life.
Läs mer och ladda ner nu!