Kött

Där maten gör skillnad

City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål; att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredaste livsmedelssortiment.

Andra saker vi gör annorlunda är att vi märker varor med få eller inga tillsatser med Ä-märket för att förenkla medvetna matval. Vi säljer uteslutande ekologiska bananer och har en tydlig grön hyllkantsmärkning som guidar till miljövänliga vardagsbeslut. 

Förutom livsmedel erbjuder vi även ett brett utbud av hem- och fritidsartiklar och ett speciellt storhushållssortiment anpassat för företagare.

Aktuellt från City Gross centralt

City Gross hjälper Världens Barn

City Gross hjälper Världens Barn

(2015-10-01) City Gross stöttar tillsammans med Malmö Chokladfabrik Riksinsamlingen Världens Barn. 5 kronor per såld Favorit Pralinask går oavkortat till årets insamling. Tillsammans kommer stödet att uppgå till 100 000 kronor.
City Gross skänker till flyktinghjälp

City Gross skänker till flyktinghjälp

(2015-09-17) Bergendahls skänker ett sjusiffrigt belopp till Rädda Barnen som ett bidrag till dem som drabbats av flyktingkatastrofen.
I helgen skänker vi del av omsättningen till barn på flykt!

I helgen skänker vi del av omsättningen till barn på flykt!

(2015-09-11) Den här helgen (11-13/9) skänker vi 10 % av din totala köpesumma direkt till Rädda Barnen och flyktingkatastrofen när du drar ditt förmånskort eller scannar vår app. Personer som saknar förmånskort eller app kan skaffa ett förmånskort direkt i någon av våra butiker, så att köpet gör skillnad.

Läs fler nyheter i vårt pressrum

City Gross i sociala medier

City Gross i sociala medier

Kan vi göra det enklare för våra kunder att ha kontakt med oss blir det sannolikt mer attraktivt att handla på City Gross.
Läs mer om City Gross i sociala medier
Matrebellerna

Matrebellerna

City Gross är en del av Matrebellerna som är ett 60-tal handlare som gått samman i en gemensam inköpsorganisation med gemensam marknadsföring och livsmedelskontroll. Vi är lokalt starka och välorganiserade. Vi är snabbfotade och vågar tänka annorlunda. Mycket mer rebellisk än så kan man inte vara i Sverige.
Läs mer om Matrebellerna