Frukost och tidning

Pressrum

City Gross är den familjeägda svenska utmanaren inom dagligvaruhandeln. Vi bygger vår framgång på engagerade och lojala medarbetare som utifrån Bergendahlsandan vill litet mer varje gång. Välkommen till vårt pressrum.

Mikael Lagerwall
Presskontakt
Mikael Lagerwall
Informationschef
Mobil: 0708-47 21 00
Växel: 0451-480 00
E-post

Aktuellt från City Gross

Johan Johnsson ny VD på Bergendahls Food

Johan Johnsson ny VD på Bergendahls Food

(2015-05-22) Johan Johnsson tillträder den 1 september som ny VD för Bergendahls Food, efter att sedan oktober 2011 ha haft tjänsten som vVD. Tidigare VDn för Bergendahls Food och tillika koncernchefen för Bergendahls Peter Lund fokuserar därmed på den senare tjänsten.
City Gross satsar på hjärtsäkra zoner

City Gross satsar på hjärtsäkra zoner

(2015-05-05) Varje år drabbas tiotusentals svenskar av plötsligt hjärtstopp. Med fler hjärtstartare och fler som är utbildade i hjärt-lungräddning kan fler än de 500 som idag överlever räddas. Det är bakgrunden till att City Gross nu installerat hjärtsäkra zoner med hjärtstartare i alla butiker.
Allt talar för att grillintresset slår rekord i Sverige i år

Allt talar för att grillintresset slår rekord i Sverige i år

(2015-04-28) Flera faktorer talar för att intresset för att grilla i år slår alla rekord. Grilltrenden är nu etablerad och dagligvarukedjan City Gross märker av en starkare efterfrågan på utrustning och mat för grillen.

Äldre nyheter i arkivet

City Gross i sociala medier

City Gross i sociala medier

Kan vi göra det enklare för våra kunder att ha kontakt med oss blir det sannolikt mer attraktivt att handla på City Gross.
Läs mer om City Gross i sociala medier
Matrebellerna

Matrebellerna

City Gross är en del av Matrebellerna som är ett 60-tal handlare som gått samman i en gemensam inköpsorganisation med gemensam marknadsföring och livsmedelskontroll. Vi är lokalt starka och välorganiserade. Vi är snabbfotade och vågar tänka annorlunda. Mycket mer rebellisk än så kan man inte vara i Sverige.
Läs mer om Matrebellerna