Frukost och tidning

Pressrum

City Gross är den familjeägda svenska utmanaren inom dagligvaruhandeln. Vi bygger vår framgång på engagerade och lojala medarbetare som utifrån Bergendahlsandan vill litet mer varje gång. Välkommen till vårt pressrum.

Mikael Lagerwall
Presskontakt
Mikael Lagerwall
Informationschef
Mobil: 0708-47 21 00
Växel: 0451-480 00
E-post

Aktuellt från City Gross

Tävling om tvättmaskin från LG avslutad
Läcker studentmat till stormarknadspriser!

Läcker studentmat till stormarknadspriser!

Alla våra butiker erbjuder läcker studentmat snabbt, lätt och till bra pris. Välj mellan buffé, smörgåstårta, landgångar, skaldjursfat mm.
Butiksaktiviteter kring Nordea Masters

Butiksaktiviteter kring Nordea Masters

Med anledning av att vi är storsponsor av golftävlingen Nordea Masters kör vi torsdag-fredag butikstävlingar med koppling till golf och fina priser i några av våra butiker!

Äldre nyheter i arkivet

Pressmeddelanden på MyNewsdesk

Bergendahls tecknar nytt femårsavtal med matrebellerna

2009 lämnade ett antal handlare Vi-kedjan för att istället i samarbete med Bergendahls bli fristående matrebeller. Fem år senare är satsningen en stor framgång, med ökad omsättning i jämförbara butiker varje månad sedan starten. Nu har partnerna tecknat ett nytt femårsavtal som stöd för att fortsätta växa och därigenom öka konkurrensen inom svensk dagligvaruhandel.

City Gross första kedjan att sluta sälja danskt griskött

På City Gross är allt färskt kött sedan många år svenskt. Som en markering mot den danska hanteringen av grisknorrar och användningen av antibiotika upphör man nu även med försäljningen av dansk fryst griskött.

De blev svenska mästare i grill & BBQ 2014

Efter två dagars tävlande är det nu klart att årets Grill & BBQ-SM på Liseberg i Göteborg vanns av ett sammansvetsat team bestående av Linda Eriksson (0707-87 16 56), Teddy Grönfors (0707-39 71 95) och Ben Hensley (0766-52 93 45).
City Gross i sociala medier

City Gross i sociala medier

Kan vi göra det enklare för våra kunder att ha kontakt med oss blir det sannolikt mer attraktivt att handla på City Gross.
Läs mer om City Gross i sociala medier
Matrebellerna

Matrebellerna

City Gross är en del av Matrebellerna som är ett 60-tal handlare som gått samman i en gemensam inköpsorganisation med gemensam marknadsföring och livsmedelskontroll. Vi är lokalt starka och välorganiserade. Vi är snabbfotade och vågar tänka annorlunda. Mycket mer rebellisk än så kan man inte vara i Sverige.
Läs mer om Matrebellerna