Frukost och tidning

Pressrum

City Gross är den familjeägda svenska utmanaren inom dagligvaruhandeln. Vi bygger vår framgång på engagerade och lojala medarbetare som utifrån Bergendahlsandan vill litet mer varje gång. Välkommen till vårt pressrum.

Mikael Lagerwall
Presskontakt
Mikael Lagerwall
Informationschef
Mobil: 0708-47 21 00
Växel: 0451-480 00
E-post

Aktuellt från City Gross

City Gross hjälper Världens Barn

City Gross hjälper Världens Barn

(2015-10-01) City Gross stöttar tillsammans med Malmö Chokladfabrik Riksinsamlingen Världens Barn. 5 kronor per såld Favorit Pralinask går oavkortat till årets insamling. Tillsammans kommer stödet att uppgå till 100 000 kronor.
City Gross skänker till flyktinghjälp

City Gross skänker till flyktinghjälp

(2015-09-17) Bergendahls skänker ett sjusiffrigt belopp till Rädda Barnen som ett bidrag till dem som drabbats av flyktingkatastrofen.
I helgen skänker vi del av omsättningen till barn på flykt!

I helgen skänker vi del av omsättningen till barn på flykt!

(2015-09-11) Den här helgen (11-13/9) skänker vi 10 % av din totala köpesumma direkt till Rädda Barnen och flyktingkatastrofen när du drar ditt förmånskort eller scannar vår app. Personer som saknar förmånskort eller app kan skaffa ett förmånskort direkt i någon av våra butiker, så att köpet gör skillnad.

Äldre nyheter i arkivet

City Gross i sociala medier

City Gross i sociala medier

Kan vi göra det enklare för våra kunder att ha kontakt med oss blir det sannolikt mer attraktivt att handla på City Gross.
Läs mer om City Gross i sociala medier
Matrebellerna

Matrebellerna

City Gross är en del av Matrebellerna som är ett 60-tal handlare som gått samman i en gemensam inköpsorganisation med gemensam marknadsföring och livsmedelskontroll. Vi är lokalt starka och välorganiserade. Vi är snabbfotade och vågar tänka annorlunda. Mycket mer rebellisk än så kan man inte vara i Sverige.
Läs mer om Matrebellerna