Frukost och tidning

Pressrum

City Gross är den familjeägda svenska utmanaren inom dagligvaruhandeln. Vi bygger vår framgång på engagerade och lojala medarbetare som utifrån Bergendahlsandan vill litet mer varje gång. Välkommen till vårt pressrum.

Mikael Lagerwall
Presskontakt
Mikael Lagerwall
Informationschef
Mobil: 0708-47 21 00
Växel: 0451-480 00
E-post

Aktuellt från City Gross

Falska mejl med City Gross som avsändare

Falska mejl med City Gross som avsändare

(2014-08-26) Bergendahls har idag gjort en polisanmälan med anledning av att någon olovligen använder City Gross varumärke i en mejlundersökning där de som svarar lovas presentkort på 10 000 kronor.
Tävling om tvättmaskin från LG avslutad
Läcker studentmat till stormarknadspriser!

Läcker studentmat till stormarknadspriser!

Alla våra butiker erbjuder läcker studentmat snabbt, lätt och till bra pris. Välj mellan buffé, smörgåstårta, landgångar, skaldjursfat mm.

Äldre nyheter i arkivet

Pressmeddelanden på MyNewsdesk

City Gross och ViktVäktarnas nya matkasse uttryck för ökad hälsomedvetenhet

City Gross är med elva olika matkassar en av de största aktörerna. Nu tar man nästa steg och möter i samarbete med ViktVäktarna det ökande intresset för att göra smarta val av mat man gillar och mår bra av med att erbjuda ViktVäktarnas matkasse, med sunda och goda recept beräknade enligt ViktVäktarnas program på färska kvalitetsråvaror.

Bergendahls tecknar nytt femårsavtal med matrebellerna

2009 lämnade ett antal handlare Vi-kedjan för att istället i samarbete med Bergendahls bli fristående matrebeller. Fem år senare är satsningen en stor framgång, med ökad omsättning i jämförbara butiker varje månad sedan starten. Nu har partnerna tecknat ett nytt femårsavtal som stöd för att fortsätta växa och därigenom öka konkurrensen inom svensk dagligvaruhandel.

City Gross första kedjan att sluta sälja danskt griskött

På City Gross är allt färskt kött sedan många år svenskt. Som en markering mot den danska hanteringen av grisknorrar och användningen av antibiotika upphör man nu även med försäljningen av dansk fryst griskött.
City Gross i sociala medier

City Gross i sociala medier

Kan vi göra det enklare för våra kunder att ha kontakt med oss blir det sannolikt mer attraktivt att handla på City Gross.
Läs mer om City Gross i sociala medier
Matrebellerna

Matrebellerna

City Gross är en del av Matrebellerna som är ett 60-tal handlare som gått samman i en gemensam inköpsorganisation med gemensam marknadsföring och livsmedelskontroll. Vi är lokalt starka och välorganiserade. Vi är snabbfotade och vågar tänka annorlunda. Mycket mer rebellisk än så kan man inte vara i Sverige.
Läs mer om Matrebellerna