Frukost och tidning

Pressrum

City Gross är den familjeägda svenska utmanaren inom dagligvaruhandeln. Vi bygger vår framgång på engagerade och lojala medarbetare som utifrån Bergendahlsandan vill litet mer varje gång. Välkommen till vårt pressrum.

Mikael Lagerwall
Presskontakt
Mikael Lagerwall
Informationschef
Mobil: 0708-47 21 00
Växel: 0451-480 00
E-post

Aktuellt från City Gross

City Gross ökar mest på ekologiskt

City Gross ökar mest på ekologiskt

(2016-01-28) Idag presenterar Ekoweb statistik över försäljningen av ekologiskt för 2015 som visar att City Gross för andra året i rad är den kedja som ökar mest. Bergendahls försäljning av ekologiska varor genom bl a City Gross ökade under 2015 med 52 % till en andel på 5,3 %.
City Gross och Apoteket inleder apotekssamarbete

City Gross och Apoteket inleder apotekssamarbete

(2016-01-19) Apoteket etablerar fullskaliga apotek i anslutning till åtta City Gross-butiker runt om landet. I och med samarbetet avvecklas City Gross samarbete med Apotek Hjärtat, vars åtta befintliga apotek i anslutning till City Gross övertas och förväntas vara i drift av Apoteket senast i maj.
Svensken dricker roligare inför jul

Svensken dricker roligare inför jul

(2015-12-18) City Gross försäljning av drycker inför jul visar att svenskens dryckesvanor utvecklas mot roligare och mer medvetna val. Livsmedelsbutikernas sortimentet av julmust, glögg, öl och vin har generellt breddats kraftigt de senaste åren. Det gäller såväl nya smaker och mindre och mer lokala leverantörer, som alkoholfria och ekologiska alternativ.

Äldre nyheter i arkivet

City Gross i sociala medier

City Gross i sociala medier

I våra sociala kanaler lägger vi upp nya smarta tips för fantastiska festligheter och ett godare vardagsliv. Vi delar recept och idéer och berättar det senaste för dig som kund.
Läs mer om City Gross i sociala medier
Matrebellerna

Matrebellerna

City Gross är en del av Matrebellerna som är ett 60-tal handlare som gått samman i en gemensam inköpsorganisation med gemensam marknadsföring och livsmedelskontroll. Vi är lokalt starka och välorganiserade. Vi är snabbfotade och vågar tänka annorlunda. Mycket mer rebellisk än så kan man inte vara i Sverige.
Läs mer om Matrebellerna