Frukost och tidning

Pressrum

City Gross är den familjeägda svenska utmanaren inom dagligvaruhandeln. Vi bygger vår framgång på engagerade och lojala medarbetare som utifrån Bergendahlsandan vill litet mer varje gång. Välkommen till vårt pressrum.

Mikael Lagerwall
Presskontakt
Mikael Lagerwall
Informationschef
Mobil: 0708-47 21 00
Växel: 0451-480 00
E-post

Aktuellt från City Gross

De vann nya vitvaror från LG!

De vann nya vitvaror från LG!

(2015-06-26) Stort grattis säger vi till alla vinnare i kundtävlingen – Vinn en kyl och frys från LG – som arrangerades under vecka 22.
City Gross satsar ekologiskt för de små barnen

City Gross satsar ekologiskt för de små barnen

(2015-06-04) Svenskens intresse för ekologiska varor ökar kraftigt. Familjeägda City Gross är enligt KRAV den kedja där försäljningen av ekologiska varor ökade mest 2014. Nu tar man nästa steg och satsar på färsk ekologisk välling, ekologisk närproducerad barnmat och ekologiska blöjor för de små barnen.
Bergendahls Food utser både KLS Ugglarps och Dalsjöfors Kött  till Årets leverantör

Bergendahls Food utser både KLS Ugglarps och Dalsjöfors Kött till Årets leverantör

(2015-05-22) Under ett välbesökt leverantörsmöte utsåg Bergendahls Food igår traditionsenligt Årets leverantör. Utmärkelsen delas i år av slakterierna KLS Ugglarps och Dalsjöfors Kött med motiveringen att de på ett extraordinärt sätt bidragit till att utveckla bl a City Gross kött- och charkerbjudande.

Äldre nyheter i arkivet

City Gross i sociala medier

City Gross i sociala medier

Kan vi göra det enklare för våra kunder att ha kontakt med oss blir det sannolikt mer attraktivt att handla på City Gross.
Läs mer om City Gross i sociala medier
Matrebellerna

Matrebellerna

City Gross är en del av Matrebellerna som är ett 60-tal handlare som gått samman i en gemensam inköpsorganisation med gemensam marknadsföring och livsmedelskontroll. Vi är lokalt starka och välorganiserade. Vi är snabbfotade och vågar tänka annorlunda. Mycket mer rebellisk än så kan man inte vara i Sverige.
Läs mer om Matrebellerna