Frukost och tidning

Pressrum

City Gross är den familjeägda svenska utmanaren inom dagligvaruhandeln. Vi bygger vår framgång på engagerade och lojala medarbetare som utifrån Bergendahlsandan vill litet mer varje gång. Välkommen till vårt pressrum.

Mikael Lagerwall
Presskontakt
Mikael Lagerwall
Informationschef
Mobil: 0708-47 21 00
Växel: 0451-480 00
E-post

Aktuellt från City Gross

Bamses matkasse ger roligare matlagning och mer matglädje

Bamses matkasse ger roligare matlagning och mer matglädje

(2015-11-24) Tempot är lika högt som tiden knapp i många barnfamiljer. Samtidigt vill många föräldrar ge sina barn goda matvanor. En ofta omöjlig ekvation som matkedjan City Gross nu adresserar med Bamses Matkasse, en dunderlösning i form av en färdigkomponerad matkasse med barnvänliga recept och råvaror. Satsningen är unik och lyfter den heta matkassebranschen till en ny nivå.
Godare jul med City Gross Matkasse

Godare jul med City Gross Matkasse

(2015-11-19) I år introducerar vi två nya hjälpredor i julstöket. Julbakskassen och Julgodiskassen. Framtagna i samarbete med baktidningen Hembakat och fyllda med ingredienser och recept till julens bästa sötsaker. Tillsammans med vår Julkasse och Nyårssupé kan du avsluta året och inleda det nya på godaste tänkbara sätt.
Mindre matsvinn i City Gross Hyllinge

Mindre matsvinn i City Gross Hyllinge

(2015-11-12) City Gross Hyllinge har minskat sitt matsvinn med över 50 procent genom att varje dag servera lunch för 39 kronor tillagad av butiksvaror som närmar sig bäst-före-datumet. Cirka 250 portioner husmanskost lagas per vecka, något färre under lördag och söndag eftersom man precis utökat lunchrestaurangens öppettider.

Äldre nyheter i arkivet

City Gross i sociala medier

City Gross i sociala medier

I våra sociala kanaler lägger vi upp nya smarta tips för fantastiska festligheter och ett godare vardagsliv. Vi delar recept och idéer och berättar det senaste för dig som kund.
Läs mer om City Gross i sociala medier
Matrebellerna

Matrebellerna

City Gross är en del av Matrebellerna som är ett 60-tal handlare som gått samman i en gemensam inköpsorganisation med gemensam marknadsföring och livsmedelskontroll. Vi är lokalt starka och välorganiserade. Vi är snabbfotade och vågar tänka annorlunda. Mycket mer rebellisk än så kan man inte vara i Sverige.
Läs mer om Matrebellerna