Kött

Där maten gör skillnad

City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål; att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredaste livsmedelssortiment.

Andra saker vi gör annorlunda är att vi märker varor med få eller inga tillsatser med Ä-märket för att förenkla medvetna matval. Vi säljer uteslutande ekologiska bananer och har en tydlig grön hyllkantsmärkning som guidar till miljövänliga vardagsbeslut. 

Förutom livsmedel erbjuder vi även ett brett utbud av hem- och fritidsartiklar och ett speciellt storhushållssortiment anpassat för företagare.

Aktuellt från City Gross centralt

Bergendahls Food utser både KLS Ugglarps och Dalsjöfors Kött  till Årets leverantör

Bergendahls Food utser både KLS Ugglarps och Dalsjöfors Kött till Årets leverantör

(2015-05-22) Under ett välbesökt leverantörsmöte utsåg Bergendahls Food igår traditionsenligt Årets leverantör. Utmärkelsen delas i år av slakterierna KLS Ugglarps och Dalsjöfors Kött med motiveringen att de på ett extraordinärt sätt bidragit till att utveckla bl a City Gross kött- och charkerbjudande.
Johan Johnsson ny VD på Bergendahls Food

Johan Johnsson ny VD på Bergendahls Food

(2015-05-22) Johan Johnsson tillträder den 1 september som ny VD för Bergendahls Food, efter att sedan oktober 2011 ha haft tjänsten som vVD. Tidigare VDn för Bergendahls Food och tillika koncernchefen för Bergendahls Peter Lund fokuserar därmed på den senare tjänsten.
City Gross satsar på hjärtsäkra zoner

City Gross satsar på hjärtsäkra zoner

(2015-05-05) Varje år drabbas tiotusentals svenskar av plötsligt hjärtstopp. Med fler hjärtstartare och fler som är utbildade i hjärt-lungräddning kan fler än de 500 som idag överlever räddas. Det är bakgrunden till att City Gross nu installerat hjärtsäkra zoner med hjärtstartare i alla butiker.

Läs fler nyheter i vårt pressrum

City Gross i sociala medier

City Gross i sociala medier

Kan vi göra det enklare för våra kunder att ha kontakt med oss blir det sannolikt mer attraktivt att handla på City Gross.
Läs mer om City Gross i sociala medier
Matrebellerna

Matrebellerna

City Gross är en del av Matrebellerna som är ett 60-tal handlare som gått samman i en gemensam inköpsorganisation med gemensam marknadsföring och livsmedelskontroll. Vi är lokalt starka och välorganiserade. Vi är snabbfotade och vågar tänka annorlunda. Mycket mer rebellisk än så kan man inte vara i Sverige.
Läs mer om Matrebellerna