Kött

Om City Gross

City Gross är familjeägda stormarknader som sedan starten 1993 drivits med målet att verkligen göra skillnad. Det är därför vi gjort tvärtemot andra kedjor och fortsatt satsa på att allt vårt färska kött är svenskt och styckas i butik av kunnig personal. Och det är därför vi erbjuder manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, butiksbakar bröd från mjöl i stenugnar och har landets bredaste sortiment av livsmedel.

Andra saker vi gör annorlunda är att vi i samarbete märker varor med få eller inga tillsatser för att underlätta ditt medvetna val.

Förutom livsmedel och ett brett sortiment för hus, hem och fritid, erbjuder vi även ett storhushållssortiment anpassat för näringsidkare.

Aktuellt från City Gross centralt

Glada vinnare i vår BUDGET-tävling

Glada vinnare i vår BUDGET-tävling

(2015-03-18) Björn Stråhle (Göteborg/City Gross Ytterby) vann förstapriset en Dacia Logan MCV med sin motivering ”Bekvämt och lyxigt STOOOR plats när familjen shoppar loss. Bland fantastiska Budgetvaror på City Gross!”!
Vinnare i vår tävling om biljetter till Gothenburg Horse Show

Vinnare i vår tävling om biljetter till Gothenburg Horse Show

(2015-02-09) Alla vinnare till vår tävling om biljetter till Gothenburg Horse Show är nu klara, och vi gratulerar Sara Båstedt till det fina första priset.
Klartecken för City Gross Hässleholm med Bergendahls Foods nya utbildningsnav

Klartecken för City Gross Hässleholm med Bergendahls Foods nya utbildningsnav

(2015-01-05) Det står nu klart att den konkurrent som genom överklaganden av detaljplanen försökt stoppa etableringen av en City Gross-butik i Hässleholm misslyckats. Därmed närmar sig byggstarten med målet att butiken och Bergendahls Foods nya nationella utbildningsnav kan öppna 2016.

Läs fler nyheter i vårt pressrum

City Gross i sociala medier

City Gross i sociala medier

Kan vi göra det enklare för våra kunder att ha kontakt med oss blir det sannolikt mer attraktivt att handla på City Gross.
Läs mer om City Gross i sociala medier
Matrebellerna

Matrebellerna

City Gross är en del av Matrebellerna som är ett 60-tal handlare som gått samman i en gemensam inköpsorganisation med gemensam marknadsföring och livsmedelskontroll. Vi är lokalt starka och välorganiserade. Vi är snabbfotade och vågar tänka annorlunda. Mycket mer rebellisk än så kan man inte vara i Sverige.
Läs mer om Matrebellerna