Vi firar 25 år!

Tänk att vi nu den 17/11 får fira vår 25-årsdag! Och det tack vare dig – att alla ni fantastiska kunder fortsätter att välja våra affärer när ni handlar. Som tack för att vi får vara din matbutik bjuder vi på extra festliga 25-årspriser och en del överraskningar, så håll utkik i våra kanaler, så du inte missar något kul.

Välkommen till vår 25-årsfest!

Vi dukar upp till fest med kaffe och tårta på lördag, så ta med dig ditt festligaste humör och fira med oss. Vi kommer även bjuda på ballonger till barnen, godisregn, skattjakt och massor av festliga 25-årspriser! Självklart kommer tårtan från vårt eget bageri och för dig som äter laktosfritt eller glutenfritt finns det alternativ.

Ingen fest utan skattjakt!

Vi firar att vi fyller 25 år med fest och skattjakt! Nu på lördag och på vår födelsedag nästa lördag gömmer vi ett paket i varje butik. Reglerna är enkla – den som först hittar paketet vinner det! Lycka till!

Välkommen till vår 25-årsfest!

Vad har varit populärt? Vad har vi ätit? Vad har vi kollat på på tv? Och, inte minst, vad har vi på City Gross gjort under dessa 25 år?

Se vår resa här

Låtar från 1993-2018 som gör vilken fest som helst till en hit.

Kräftskivan 2013 skrålade vi ikapp att du inte skulle oroa dig för oss, child. Festen 94 grävde vi guld i USA och när vi kunde pusta ut över att jorden inte gick under Y2K var vi ense om att Göteborg inte skulle känna nån sorg. Klicka på länken för att få låtarna som gör din fest till en hit!

Du hittar Spotify-listan här!

Pastasallad

När alla dansade hip-hop, ville se ut som Brandon, Kelly eller någon annan favorit från Beverly Hills upptäckte vi också hur gott det var med pastasallad. En maträtt som är precis lika god nu som när vi öppnade vår första butik.

Se recept här

Kebab

Kebab började säljas under 80-talet och blev snabbt en riktig favorit bland oss svenskar. Vi är så förtjusta i detta kött att kebabpizzan under flera år var den pizzan som det såldes mest av. 2017 blev den petad från tronen, men fortfarande är den en av våra absoluta favoriter.

Pizzabullar

Oj vad det åts pizzabullar på 90-talets picknickar! Här har vi skapat en modern twist med parmaskinka och broccolipesto.

Ett läskande millennieskifte

När millennieskiftet närmade sig köpte vi läsk som aldrig förr! Kanske bunkrade vi för årtusendets största fest? Så om du vill festa som om det vore 1999 ska du göra det med läsk!

Handla läsk här

Smörgåstårta

Vad vi har sålt och ätit smörgåstårtor under våra 25 år! Oavsett om det pratats om OJ Simpson-rättegången, millenniebuggen eller Håkan Hellström på Ullevi har det ätits smörgåstårta när något ska firas. 

Varnings ikonAnslutningsproblem