Just nu visas inte korrekt pris på en del av våra kampanjvaror, felsökning pågår. Lägger du en kampanjvara i varukorgen får du korrekt pris. Kontakta kundservice för frågor på tel. 0771 – 23 24 25 eller på mail: kundservice@citygross.se

Vi kämpar för ett godare Sverige. Med hjälp av god mat och dryck, men också genom att bidra till ett godare samhälle. För vi är ett familjeföretag och vi ser oss själva som en enda stor familj. Vi tror att det som skiljer oss från andra matkedjor är att vi bryr oss lite extra om våra kunder.

FAMILJER SOM BEHÖVER STÖD

Alla kan vi någon gång hamna i en situation där vi behöver stöd. 2012 drabbades familjen Ivarsson i Göteborg då deras yngsta son Jonathan ”Jonte” Ivarsson fick diagnosen lungfibros. Tyvärr blev väntan på nya lungor för lång och Jonte lämnade livet alldeles för tidigt. Familjen Ivarsson beslutade att starta Jontefonden och kämpa för att: Inget barn ska behöva vänta på donation.
City Gross Ytterby började tillsammans med familjen Ivarsson kämpa för att lyfta donationsfrågan och samla in pengar till Jontefonden. Med hjälp av butikens anställda och kunder skapades ett fantastiskt engagemang, och vi lärde oss att det här är en väldigt viktig fråga. Därför har vi beslutat oss för att utöka vårt samarbete med Jontefonden.

SKÄNK DIN PANT TILL NÅGOT GOTT

Nu kan du välja att skänka din flask- och burkpant direkt till Jontefonden i alla våra City Gross-butiker. Panten går oavkortat till arbete för barn och ungdomar som väntar på, eller som har genomfört en organtransplantation.

TA STÄLLNING I DONATIONSFRÅGAN

Tillsammans med Jontefonden kommer vi långsiktigt kämpa för att alla ska ta ställning i donationsfrågan. Det innebär bland annat att vi på City Gross kommer att uppmana alla våra medarbetare att aktivt ta ställning. Gör det du också!

Varnings ikonAnslutningsproblem