Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.

Spara sommaren

Håll kvar sommaren! Hösten må vara i antågande, men runt omkring oss dröjer sig delar av sommaren kvar. Det växer så det knakar i våra skogar och på våra träd av ätbara godsaker som för tankarna till allt annat än höstrusk och mörker. Så ta tillvara på den här tiden och njut av säsongens bästa smaker. När du äter i säsong, äter du mer hållbart och när du handlar svenska frukter och grönsaker stöttar du våra bönder. Så inspireras av alla våra recept och börja sylta, pickla och baka med säsongens alla goda bär och frukter.

I säsong slutet av augusti/början på september

Björnbär, lingon, majs, kantareller, gurka, äpple, päron, fikon

Ät i säsong

Tycker du att det är svårt att veta vad som är i säsong? Skulle du vilja äta mer hållbart? Välj då svenska och närodlade grönsaker. Råvarorna är som allra bäst när du äter efter säsong. Du får bättre kvalitet, bättre pris och bättre smak. Dessutom är det mer hållbart och du stöttar dina lokala producenter och svenska bönder.

Handla allt vårt färskaste

Äpplerecept

Äppel, päppel, pirum, parum

Denna säsong är en underbar tid för våra goda svenska äpplen och päron. Från en klassisk äppelpaj till olika marmelader kan du ta hjälp av våra recept för att plocka fram de bästa smakerna i säsong just nu.

Våra bästa recept med höstens frukter

Safta, sylta, pickla

Sylta och pickla

Samla sommaren i en burk och ta tillvara på allt gott på en gång. Här delar vi bland annat med oss av våra goda inläggningar, björnbärssylt och äppelpajsmarmelad. Låt det väl smaka!

Varnings ikonAnslutningsproblem