Välj det bästa från varje säsong

Varje säsong bjuder på en mängd olika smaker och för att veta vad som är bäst just nu kan du ta hjälp av vår säsongsguide. Här har vi samlat de godaste recepten på de färskvaror som är i säsong. Från februari till april finns det massor av fina grönsaker, fisk, skaldjur och kött som smakar extra bra och när du väljer att äta i säsong sparar du mer pengar samt att du äter mer hållbart.

I säsong i april

Följ säsongen genom att äta aubergine, avokado, granatäpple, grapefrukt, gul lök, gurka, kiwi, morötter, palsternacka, paprika, persilja, purjolök och ramslök.

I säsong i mars

Njut av apelsin, blodapelsin, citron, clementin, grapefrukt, grönkål, gul lök, jordärtskockor, kiwi, kålrot, morötter, palsternacka, vitkål och potatis.

I säsong i februari

Under februari smakar blodapelsin, brysselkål, clementin, grönkål, kålrot, jordärtskockor, morötter, vindruvor, rotselleri och vinteräpplen extra gott.

Plocka fram säsongens bästa smaker

Sakta går vi mot ljusare tider och solen stannar kvar allt längre på dagen. Det finns så mycket att njuta av just nu. Här finns alla säsongsrecept som inspirerar dig till en godare vardag. Så njut av olika omelettfylllningar till hemmalunchen, prova asiatisk schnitzel med svartkål och ostronskivling till middag och gillar du efterrätter kommer du älska upp och ned kaka med citrus och blodapelsin.

Säsongsvaror

Varnings ikonAnslutningsproblem