Krämig kasslernof med rödkålssallad
recipe
City Gross
35 min

Krämig kasslernof med rödkålssallad

Välj antal portioner:

4 portioner

Anpassa receptet:

149,80 kr

Ingredienser

  • 340 g spaghetti
  • 1 st gul lök
  • 500 g kassler
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 msk smör till stekning
  • 2 msk tomatpuré
  • 390 g krossade tomater
  • 0.5 dl vispgrädde
  • 2 dl vatten
  • 1 st lagerblad
  • salt
  • svartpeppar
  • 200 g rödkål
  • 1 msk raps/matolja
  • 0.5 msk vitvinsvinäger
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och strimla löken fint. Strimla kasslern. Stek kassler, strimlad lök och peppar i en stekpanna med lite smör. Rör i tomatpuré och låt den steka med en liten stund.
  3. Rör i krossad tomat, grädde, vatten och lagerblad. Låt grytan sjuda i ca 10 min. Smaka sen av med salt och peppar.
  4. Strimla rödkålen fint, blanda med olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera.
Tips från oss
Grädden gör smaken i den här rätten lite mildare men du kan hoppa över den om du inte vill ha i den.

Varnings ikonAnslutningsproblem