Omelett med bacon och spenatsalladOmelett med bacon och spenatsalladOmelett med bacon och spenatsalladCook Time: Yield: 4Ingredients:potatismorötterbacongul lökäggmjölksaltsvartpepparkörsbärstomatspenatrucolaInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tvätta och tärna potatis och morötter. Koka i ca 10 min tills de nästan är färdigkokta, ett visst motstånd ska finnas kvar.
  3. Strimla och stek bacon i en stekpanna tills det är krispigt. Skala och strimla löken, rör i den. Rör i de nästan helt kokta potatisbitarna och morötterna. Låt steka med i ett par minuter. Vispa samman ägg, mjölk, salt och peppar. Häll smeten i stekpannan och sätt in den i ugnen. Laga ca 20 min.
  4. Halvera tomaterna och blanda med spenat och rucola.
  5. Servera.
Omelett med bacon och spenatsallad
recipe
City Gross
35 min

Omelett med bacon och spenatsallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 200 g potatis
  • 300 g morötter
  • 140 g bacon
  • 0.5 st gul lök
  • 6 st ägg
  • 2 dl mjölk
  • 0.5 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 250 g körsbärstomat
  • 50 g spenat
  • 35 g rucola

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tvätta och tärna potatis och morötter. Koka i ca 10 min tills de nästan är färdigkokta, ett visst motstånd ska finnas kvar.
  3. Strimla och stek bacon i en stekpanna tills det är krispigt. Skala och strimla löken, rör i den. Rör i de nästan helt kokta potatisbitarna och morötterna. Låt steka med i ett par minuter. Vispa samman ägg, mjölk, salt och peppar. Häll smeten i stekpannan och sätt in den i ugnen. Laga ca 20 min.
  4. Halvera tomaterna och blanda med spenat och rucola.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem