
Snabb raggmunk med krispigt ugnsstek bacon
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 420 g bacon
- bakplåtspapper
- 1 kg raggmunksmix
- 200 g morötter
- 100 g Rucola
- rårörda lingon
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader, gärna varmluft.
- Lägg ut baconskivorna på en plåt med bakplåtspapper och laga i ugn ca 10-15 min.
- Låt gärna baconet rinna av på en bit hushållspapper innan du äter det.
- Stek raggmunkar enligt anvisningarna på paketet.
- Skala och riv morötterna grovt, blanda med rucola.
- Servera med rårörda lingon
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna