Wraps med kalkonbacon, nektariner och picklad rödlökWraps med kalkonbacon, nektariner och picklad rödlökWraps med kalkonbacon, nektariner och picklad rödlökCook Time: Yield: 4Ingredients:rödlökvitvinsvinägersockerkalkonbaconkesocurrynektarinersaltsvartpepparspenatrucolamoröttertomattunnbrödInstructions:

1. Strimla rödlöken fint. Värm vinäger och socker i en gryta tills sockret löst sig. Dra av från plattan och rör i löken. Låt stå tills det är dags att äta.
2. Stek kalkonbacon tills det fått fin färg.
3. Rör ihop keso, curry, tärnade nektariner, salt och peppar.
4. Blanda lätt strimlad spenat, rucola, skalad och strimlad morot. Skiva tomaten.
5. Lägg ihop goda wraps och servera.

Wraps med kalkonbacon, nektariner och picklad rödlök
recipe
City Gross
25 min

Wraps med kalkonbacon, nektariner och picklad rödlök

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 2 st rödlök
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 1 dl socker
  • 200 g kalkonbacon
  • 250 g keso
  • 1 tsk curry
  • 2 st nektariner
  • salt
  • svartpeppar
  • 100 g spenat
  • 35 g rucola
  • 200 g morötter
  • 1 st tomat
  • 375 g tunnbröd

Gör så här

  1. Strimla rödlöken fint. Värm vinäger och socker i en gryta tills sockret löst sig. Dra av från plattan och rör i löken. Låt stå tills det är dags att äta.
  2. Stek kalkonbacon tills det fått fin färg.
  3. Rör ihop keso, curry, tärnade nektariner, salt och peppar.
  4. Blanda lätt strimlad spenat, rucola, skalad och strimlad morot. Skiva tomaten.
  5. Lägg ihop goda wraps och servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss

Rödlöken håller i en väl rengjord burk i minst en vecka, om det nu blir någon över för den är försvinnande god.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem