Klassisk glöggKlassisk glöggKlassisk glöggCook Time: Yield: 4Ingredients:råsockervattenkryddnejlikorstjärnaniskanelstängertorkat pomeransskalgrovstött kardemummafärsk skalad ingefärarussinrött vinInstructions:
  1. Blanda socker, vatten, kryddor och russin i en kastrull och låt det sjuda i 5 minuter. Ta av från värmen och låt stå och dra i rumstemperatur, gärna över natten. Blanda vin och sockerlag och hetta upp. Sila bort, eller servera med kryddorna i.
Klassisk glögg
recipe
City Gross
35 min

Klassisk glögg

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 1 dl råsocker
  • 1 dl vatten
  • 8 st kryddnejlikor
  • 3 st stjärnanis
  • 3 st kanelstänger
  • 1 st torkat pomeransskal
  • 1 tsk grovstött kardemumma
  • 2 cm färsk skalad ingefära
  • 1 dl russin
  • 75 cl rött vin

Gör så här

  1. Blanda socker, vatten, kryddor och russin i en kastrull och låt det sjuda i 5 minuter. Ta av från värmen och låt stå och dra i rumstemperatur, gärna över natten. Blanda vin och sockerlag och hetta upp. Sila bort, eller servera med kryddorna i.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem