Julen med DUKA

Fira advent och jul ihop med oss på Duka! Vi älskar att både laga och äta julmat, umgås med
familj och vänner och att fylla hemmet med färska blommor och julpynt. Här bjuder vi på lite
produkttips som underlättar årets mest hektiska (men härliga!) period, och låter dig njuta
utan stress. Och du, glöm inte att tjuväta knäck då och då, till exempel när du dammsuger -
då hörs inte pappersprasslet!

Duka-produkterna hittar du bara i våra City Gross-butiker. Kom till närmaste butik för fullständigt sortiment. Hitta din närmaste butik här.

DUKA_ocean_845x300.jpg

Duka
Ocean – en servis i fyra delar med levande glasyr i blå toner

Njut av härliga måltider med familj och vänner med Ocean serie. Serien är en servis i fyra delar med levande glasyr i blå toner. Det är en reaktiv, hantverksmässig glasyr som helt naturligt innehåller variationer i den blå färgen. Variationerna kan vara stora, vilket bara adderar till servisens rustika och speciella karaktär – inte två delar är exakt lika! Mixa olika blå toner, eller plocka de delar du tycker har snyggast färg! Serien tillverkas av tåligt porslin och tål maskindisk och mikrovågsugn.

 Bake it från DUKA

Duka
Bake it – perfekta till alla dina bakverk

Tårta till advent? Självklart! Frossa i nybakad julstämning med en vacker jultårta med choklad och hallon. Dekorera vackert med skogens djur och servera med skummigt kaffe med kryddnejlika och saffran. Utforska Duka Bake it och Duka Oven; två funktionella serier med allt som behövs för ett lyckat julbak; ugnsformar, vispskålar, bakredskap, kavlar och mycket mer.

DUKA_julklappstips_845x500.jpg

Julklappstips från DUKA

För matälskaren är hårda klappar bäst! Önska god jul med en gjutjärnsgryta , ett set med skarpa knivar eller en oumbärlig mandolin. Vi har klapparna för personer som älskar att stå i köket. Sortiment kan variera mellan butikerna.

Varnings ikonAnslutningsproblem