Fira nationaldagen

Duka

Allt gott som läggs på grillen ska såklart serveras med stil och finess! I Dukas serier Serve och Taco finns massor av fat och skålar i olika storlekar, ett smart och snyggt sätt att servera grillat, tacos, efterrätter eller tillbehör. Kombinera gärna med någon av våra serveringsbrädor i trä för en avslappnad och snygg dukning.

Serve

Serve serveringsset i sex delar består av ett stort runt fat och fem skålar, som antingen används tillsammans eller som fristående delar för ett smart och snyggt sätt att servera tårta, kakor, godis, tacos eller chips och dipp.

DUKAs sortiment finns i utvalda City Gross-butiker.

Taco

Servera dina tacos med stil och finess! Vår serie Duka Taco behöver egentligen ingen närmare presentation, varje skål talar sitt tydliga språk vad gäller innehåll och användning. Serien tillverkas av slitstarkt porslin och tål både mikrovågsugn och maskindisk. Kombinera gärna med någon av våra serveringsbrädor i trä för en avslappnad och snygg taco- dukning. Buen provecho!

DUKAs sortiment finns i utvalda City Gross-butiker.

Indochine

Kollektionen Duka Indochine hämtar sin inspiration från 20-talets Vietnam, med sin mix av färgstark asiatisk kultur och franskt inflytande. På många sätt sinnebilden av exotisk elegans och glamour. Produkterna i Indochine är framtagna för det dukade bordet, med en harmonisk färgskala och vackra mönster av illustratör Malin Björklund. I kollektionen finns bl.a. porslin, textil, glas, korgprodukter och brickor. Säljs under en begränsad tid, med start v12, 2020.

DUKAs sortiment finns i utvalda City Gross-butiker.

Handla DUKA i utvalda City Gross-butiker

Varnings ikonAnslutningsproblem