Chokladpannacotta med salt toppChokladpannacotta med salt toppChokladpannacotta med salt toppCook Time: Yield: 4Ingredients:mjölkchokladgelatinbladvispgräddevaniljsockervispgräddehallonsaltrostade mandlarInstructions:

1. Hacka chokladen i mindre bitar
2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
3. Koka upp grädden i en kastrull och låt den koka i ca 1-2 min. Tillsätt vaniljsocker och choklad. Rör tills den smält.
4. Ta bort kastrullen från plattan. Krama ur gelatinbladen och vispa ner dessa tills gelatinet är smält.
5. Häll upp i portionsskålar och låt stelna i kylskåp i ett par timmar.
6. Server med en sked lätt vispad grädde, hallon och grovt hackade nötter.

Chokladpannacotta med salt topp
recipe
City Gross
25 min

Chokladpannacotta med salt topp

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 200 g mjölkchoklad
  • 2 st gelatinblad
  • 5 dl vispgrädde
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl vispgrädde
  • 125 g hallon
  • saltrostade mandlar

Gör så här

  1. Hacka chokladen i mindre bitar
  2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
  3. Koka upp grädden i en kastrull och låt den koka i ca 1-2 min. Tillsätt vaniljsocker och choklad. Rör tills den smält.
  4. Ta bort kastrullen från plattan. Krama ur gelatinbladen och vispa ner dessa tills gelatinet är smält.
  5. Häll upp i portionsskålar och låt stelna i kylskåp i ett par timmar.
  6. Server med en sked lätt vispad grädde, hallon och grovt hackade nötter.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss

Passa grytan så att grädden inte kokar över.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem