FlädermousseFlädermousseFlädermousseCook Time: Yield: 4Ingredients:gelatinbladäggulorströsockerkoncentrerad flädersaftvispgräddecitron, skaletInstructions:
  1. Tid i kylen: 3 timmar. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten.
  2. Vispa äggulor och socker poröst.
  3. Värm saften i en liten kastrull. Ta upp gelatinbladen och rör ner dem i saften och låt smälta.
  4. Vispa grädden fast. Blanda äggvisp, grädde och fint rivet citronskal.
  5. Rör ner gelatinblandningen i smeten under omrörning. Häll moussen på en tårtbottnen, ställ i kylskåp minst 3 timmar.
Flädermousse
recipe
City Gross
25 min

Flädermousse

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 3 st gelatinblad
  • 2 st äggulor
  • 1 dl strösocker
  • 1.5 dl koncentrerad flädersaft
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 st citron, skalet

Gör så här

  1. Tid i kylen: 3 timmar. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten.
  2. Vispa äggulor och socker poröst.
  3. Värm saften i en liten kastrull. Ta upp gelatinbladen och rör ner dem i saften och låt smälta.
  4. Vispa grädden fast. Blanda äggvisp, grädde och fint rivet citronskal.
  5. Rör ner gelatinblandningen i smeten under omrörning. Häll moussen på en tårtbottnen, ställ i kylskåp minst 3 timmar.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem