Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Frisk hallonsorbet i mousserande vinFrisk hallonsorbet i mousserande vinFrisk hallonsorbet i mousserande vinCook Time: Yield: 4Ingredients:hallonvattensockeräggvitorflaska ciderInstructions:
  1. Koka upp hallon, vatten och socker i en gryta, låt svalna och mixa till en slät kräm.
  2. Vispa äggvitor till ett fast skum och vänd ihop med hallonsmeten.
  3. Frys sorbeten i en burk med lock. Låt den frys i en timme och vispa sen. Vispa igen efter en timme och frys igen. Gör om en gång till och frys sen tills den är klar.
  4. Lägg en kula sorbet i ett glas, häll på cider.
Frisk hallonsorbet i mousserande vin
recipe
60 min

Frisk hallonsorbet i mousserande vin

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 500 g hallon
  • 1.5 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 2 st äggvitor
  • 1 st flaska cider

Gör så här

  1. Koka upp hallon, vatten och socker i en gryta, låt svalna och mixa till en slät kräm.
  2. Vispa äggvitor till ett fast skum och vänd ihop med hallonsmeten.
  3. Frys sorbeten i en burk med lock. Låt den frys i en timme och vispa sen. Vispa igen efter en timme och frys igen. Gör om en gång till och frys sen tills den är klar.
  4. Lägg en kula sorbet i ett glas, häll på cider.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem