Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Kanderade äpplenKanderade äpplenKanderade äpplenCook Time: Yield: 4Ingredients:små äpplenbakplåtspapperneutral oljariven kokos (gärna rostad)glukossirapströsockervattenInstructions:
  1. Skölj av äpplena och torka dem noga.
  2. Pensla ett bakplåtspapper med olja.
  3. Rosta kokos i en torr stekpanna.
  4. Blanda glukossirap, socker och vatten i en vid kastrull. Koka upp och sjud tills det blivit en brun karamell. Dra av från värmen och häll över i ett högre kärl så att du lättare kan doppa äpplena, tänk bara på att karamellen är varm.
  5. Stick en pinne i varje äpple och doppa dem snabbt i karamellen. Rulla sen i kokos.
  6. Ställ dem på bakplåtspappret. Låt svalna.
Kanderade äpplen
recipe
35 min

Kanderade äpplen

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 8 st små äpplen
  • bakplåtspapper
  • neutral olja
  • 2 dl riven kokos (gärna rostad)
  • 1 msk glukossirap
  • 3 dl strösocker
  • 3 dl vatten

Gör så här

  1. Skölj av äpplena och torka dem noga.
  2. Pensla ett bakplåtspapper med olja.
  3. Rosta kokos i en torr stekpanna.
  4. Blanda glukossirap, socker och vatten i en vid kastrull. Koka upp och sjud tills det blivit en brun karamell. Dra av från värmen och häll över i ett högre kärl så att du lättare kan doppa äpplena, tänk bara på att karamellen är varm.
  5. Stick en pinne i varje äpple och doppa dem snabbt i karamellen. Rulla sen i kokos.
  6. Ställ dem på bakplåtspappret. Låt svalna.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Färga karamellen röd om du vill ha extra färg på äpplena.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem