Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Kardemumma- & kanelbrownie med vit chokladrippelKardemumma- & kanelbrownie med vit chokladrippelKardemumma- & kanelbrownie med vit chokladrippelCook Time: Yield: 4Ingredients:bakplåtspappersmörströsockerkakaobakpulvervaniljsockerkardemummakaneläggvetemjölvit chokladflingsalt, att strö överkanel, att pudra överInstructions:Mängd: ca 8 st
1. Sätt ugnen på 160 grader. Klä en bakform, 20 x 20 cm, med bakplåtspapper.
2. Smält smöret på låg värme i en gryta. Rör i socker, kakao, bakpulver, vaniljsocker, kardemumma och kanel.
3. Rör försiktigt ner 1 ägg i taget, använd gärna en slickepott att blanda med.
4. Vänd ner vetemjölet och blanda ihop till en slät smet.
5. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen i ca 20–25 min. Låt svalna i formen.
6. Smält chokladen i vattenbad.
7. Ta ut kakan ur formen och ta bort bakplåtspappret. Ringla över smält choklad, strö över flingsalt och pudra över kanel.
8. Servera.

Kardemumma- & kanelbrownie med vit chokladrippel
recipe
60 min

Kardemumma- & kanelbrownie med vit chokladrippel

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • bakplåtspapper
  • 75 g smör
  • 125 g strösocker
  • 0.75 dl kakao
  • 0.25 tsk bakpulver
  • 0.5 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk kardemumma
  • 0.5 tsk kanel
  • 1 st ägg
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 50 g vit choklad
  • flingsalt, att strö över
  • kanel, att pudra över

Gör så här

  1. Mängd: ca 8 st
  2. Sätt ugnen på 160 grader. Klä en bakform, 20 x 20 cm, med bakplåtspapper.
  3. Smält smöret på låg värme i en gryta. Rör i socker, kakao, bakpulver, vaniljsocker, kardemumma och kanel.
  4. Rör försiktigt ner 1 ägg i taget, använd gärna en slickepott att blanda med.
  5. Vänd ner vetemjölet och blanda ihop till en slät smet.
  6. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen i ca 20–25 min. Låt svalna i formen.
  7. Smält chokladen i vattenbad.
  8. Ta ut kakan ur formen och ta bort bakplåtspappret. Ringla över smält choklad, strö över flingsalt och pudra över kanel.
  9. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Den här kakan ska vara lite lagom härligt kladdig. Förvara den svalt eller frys in den om du vill spara på den.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem