Pepparkaksgrissini med mascarpone- & ädelostdippPepparkaksgrissini med mascarpone- & ädelostdippPepparkaksgrissini med mascarpone- & ädelostdippCook Time: Yield: 4Ingredients:färdig pepparkaksdegmascarponeädelosthonungfikonrostade hasselnötterInstructions:

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Skiva degen och forma sen till grissinipinnar, lägg på den plåt och baka i ugn ca 10 min. Låt dem svalna på plåten.
3. Rör samman mascarpone och ädelost. Mosa samman honung och fikon. Doppa grissini i dippen, ringla över honung och ät sen med hasselnötter.

Pepparkaksgrissini med mascarpone- & ädelostdipp
recipe
City Gross
25 min

Pepparkaksgrissini med mascarpone- & ädelostdipp

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 250 g färdig pepparkaksdeg
  • 100 g mascarpone
  • 50 g ädelost
  • 0.5 dl honung
  • 1.5 st fikon
  • rostade hasselnötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skiva degen och forma sen till grissinipinnar, lägg på den plåt och baka i ugn ca 10 min. Låt dem svalna på plåten.
  3. Rör samman mascarpone och ädelost. Mosa samman honung och fikon. Doppa grissini i dippen, ringla över honung och ät sen med hasselnötter.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem