Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
RabarbermousseRabarbermousseRabarbermousseCook Time: Yield: 4Ingredients:gelatinbladfärsk rabarberströsockervispgräddeInstructions:
  1. Tid i kylen: 2 timmar. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten.
  2. Skala och skär rabarbern i små bitar, lägg i en kastrull. Strö över sockret och låt sjuda på medeltemperatur tills du har en kräm. Ta upp gelatinbladen och rör ner dem i rabarbern, rör tills de smält. Låt svalna.
  3. Vispa grädden tills den tjocknar men inte för hårt och vänd ner rabarbern.
  4. Lägg moussen som fyllning på en tårtbotten. Låt stå i kylskåp minst 2 timmar.
Rabarbermousse
recipe
25 min

Rabarbermousse

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 2 st gelatinblad
  • 300 g färsk rabarber
  • 1 dl strösocker
  • 2 dl vispgrädde

Gör så här

  1. Tid i kylen: 2 timmar. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten.
  2. Skala och skär rabarbern i små bitar, lägg i en kastrull. Strö över sockret och låt sjuda på medeltemperatur tills du har en kräm. Ta upp gelatinbladen och rör ner dem i rabarbern, rör tills de smält. Låt svalna.
  3. Vispa grädden tills den tjocknar men inte för hårt och vänd ner rabarbern.
  4. Lägg moussen som fyllning på en tårtbotten. Låt stå i kylskåp minst 2 timmar.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem