
Kokospannkakor
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
KokoscrêPes
- 4 dl vetemjöl
- 0.5 dl majsstärkelse
- 1 nypa salt
- 4 dl kokosmjölk
- 3 dl vatten
- 0.5 dl kokosolja
- mjölkfritt margarin
Till Servering
- vaniljglass, vegansk
- rostade kokosflingor
- 2 st apelsiner, i klyftor
Gör så här
- Rör ihop vetemjöl, majsstärkelse och salt i en skål.
- Vispa ner lite kokosmjölk och vatten i taget tills du har en slät smet utan klumpar.
- Avsluta med att vispa ner kokosoljan. Låt smeten stå och svälla i 10 minuter.
- Stek gyllenbruna crêpes i en stekpanna och vik dem till snygga trekanter. Lägg över på en tallrik.
- Lägg två crêpes på varje assiett. Toppa med en kula vaniljglass, rostade kokosflingor och apelsinklyftor.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Pannkakor utan ägg? Inga problem! Det är bara att ersätta med lite mer vätska och lite majsstärkelse. Här får pannkakorna smak av kokosmjölk och kokosolja och fullkomligt smälter i munnen.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna