Pain au chocolatPain au chocolatPain au chocolatCook Time: Yield: 4Ingredients:färsk smördegmörk chokladhackad mandelnutellabakplåtspapperäggflorsockerInstructions:
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Dela smördegen en gång på längden, och sen varje halva i fyra bitar.
  3. Hacka chokladen grovt.
  4. Bred nutella på kortsidan av smördegsrutorna. Strö på mandel, (spara lite till dekoration) och choklad över smördegsrutorna. 5. Rulla ihop bitarna från kortsidan och lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper. Vispa upp ägg och pensla, strö över mandel.
  5. Grädda 15- 20 min. Låt svalna på galler.
  6. Pudra på florsocker innan servering.
Pain au chocolat
recipe
City Gross
35 min

Pain au chocolat

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 250 g färsk smördeg
  • 75 g mörk choklad
  • 100 g hackad mandel
  • 100 g nutella
  • bakplåtspapper
  • 1 st ägg
  • florsocker

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Dela smördegen en gång på längden, och sen varje halva i fyra bitar.
  3. Hacka chokladen grovt.
  4. Bred nutella på kortsidan av smördegsrutorna. Strö på mandel, (spara lite till dekoration) och choklad över smördegsrutorna. 5. Rulla ihop bitarna från kortsidan och lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper. Vispa upp ägg och pensla, strö över mandel.
  5. Grädda 15- 20 min. Låt svalna på galler.
  6. Pudra på florsocker innan servering.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem