Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Burgare med ingefärsslaw och pommesBurgare med ingefärsslaw och pommesBurgare med ingefärsslaw och pommesCook Time: Yield: 4Ingredients:potatisbakplåtspapperrapsoljaflingsaltgurkatomaterrödlökrucolavitkålyoghurtingefäravitlöksweet chilisåsmajonnässaltsvartpepparnötfärssaltgrovmalen svartpepparfrisco brödInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta av och skär potatisen i stavar. Skölj dem och låt dem rinna av. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper, ringla över olja och salta. Laga i ugn ca 30 min.
  2. Skär gurkan och tomaterna i skivor. Skala och strimla löken. Lägg upp allt på ett fat tillsammans med salladen i väntan på servering.
  3. Gör slaw. Strimla vitkålen fint, krama den med händerna. Rör samman med yoghurt, skalad och riven ingefära och vitlök, sweet chili och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
  4. Forma färsen till 4 biffar, salta och peppra dem. Grilla burgarna i ett par minuter per sida.
  5. Servera.
Burgare med ingefärsslaw och pommes
recipe
35 min

Burgare med ingefärsslaw och pommes

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • bakplåtspapper
  • 2 msk rapsolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 st gurka
  • 2 st tomater
  • 1 st rödlök
  • 20 g rucola
  • 400 g vitkål
  • 1 dl yoghurt
  • 20 g ingefära
  • 1 klyfta vitlök
  • 3 msk sweet chilisås
  • 3 msk majonnäs
  • salt
  • svartpeppar
  • 600 g nötfärs
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk grovmalen svartpeppar
  • 4 st frisco bröd

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta av och skär potatisen i stavar. Skölj dem och låt dem rinna av. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper, ringla över olja och salta. Laga i ugn ca 30 min.
  2. Skär gurkan och tomaterna i skivor. Skala och strimla löken. Lägg upp allt på ett fat tillsammans med salladen i väntan på servering.
  3. Gör slaw. Strimla vitkålen fint, krama den med händerna. Rör samman med yoghurt, skalad och riven ingefära och vitlök, sweet chili och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
  4. Forma färsen till 4 biffar, salta och peppra dem. Grilla burgarna i ett par minuter per sida.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem