Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Burgare och krämig slaw med apelsinBurgare och krämig slaw med apelsinBurgare och krämig slaw med apelsinCook Time: Yield: 4Ingredients:kycklingfärsrödlöksaltvitpepparsmör eller olja till stekningvitkålvitlöksklyftamajonnäsmatyoghurtcurryapelsin, saftensaltgrovmalen svartpeppartomatergurkarödlökspenatciabattaInstructions:1. Rör ihop färs, skalad och riven lök, salt och peppar. Forma och stek burgare i smör eller olja.
2. Strimla kålen fint, lägg i en skål. Skala och pressa i vitlöken. Rör i majonnäs, yoghurt, curry, saft från apelsin, salt och peppar.
Skiva tomat, gurka och rödlök.
Lägg ihop burgare.
3. Servera.

Burgare och krämig slaw med apelsin
recipe
35 min

Burgare och krämig slaw med apelsin

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 500 g kycklingfärs
  • 0.5 st rödlök
  • 1 tsk salt
  • 3 krm vitpeppar
  • smör eller olja till stekning
  • 400 g vitkål
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl matyoghurt
  • 1 tsk curry
  • 1 st apelsin, saften
  • 1.5 krm salt
  • 1.5 krm grovmalen svartpeppar
  • 2 st tomater
  • 0.5 st gurka
  • 0.5 st rödlök
  • 50 g spenat
  • 4 st ciabatta

Gör så här

  1. Rör ihop färs, skalad och riven lök, salt och peppar. Forma och stek burgare i smör eller olja.
  2. Strimla kålen fint, lägg i en skål. Skala och pressa i vitlöken. Rör i majonnäs, yoghurt, curry, saft från apelsin, salt och peppar.Skiva tomat, gurka och rödlök. Lägg ihop burgare.
  3. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
En god burgare kan man även äta kall. Varför inte ta med sig dessa till stranden?

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem