
Enchiladas med tomatsalsa
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 1 st rödlök
- 500 g blandfärs
- olivolja
- 2 tsk spiskummin
- 1 tsk paprikapulver
- 390 g krossad tomat med vitlök
- 380 g kidneybönor
- 230 g majs
- salt
- svartpeppar
- 8 st tortillabröd
- 150 g riven ost
- 250 g körsbärstomater
- 0.5 st gurka
- 1 st romansallad
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Skala och hacka rödlök. Stek den med färsen i olja tillsammans med spiskummin och paprikapulver. Rör i krossad tomat, avrunna bönor och avrunnen majs. Smaka av med salt och peppar.
- Fyll och rulla samman bröden, lägg i en ugnsfast form. Strö över ost och laga i ugn ca 10 min.
- Dela tomater, tärna gurka och strimla salladen.
- Servera.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Det är gott att smaksätta färsen med en klick mango chutney eller att söta till den med en nypa socker. Vill du ha hetta är tabasco gott att stänka över den färdiga maten.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna