Färsfräs med kål & morotFärsfräs med kål & morotFärsfräs med kål & morotCook Time: Yield: 4Ingredients:risgul lökmoröttervitkålrapsoljafläskfärssvartpepparvattentomatpuréjapansk sojasambal oelekhonungInstructions:
  1. Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och strimla lök och morot. Strimla även kålen.
  3. Hetta upp en stekpanna med olja. Stek först färsen tillsammans med svartpeppar. Häll över i en gryta.
  4. Stek lök, morot och kål i ett par minuter. Lägg över i grytan.
  5. Häll på vatten, tomatpuré, soja, sambal oelek och honung. Låt koka i 5 min.
  6. Servera.
Färsfräs med kål & morot
recipe
City Gross
35 min

Färsfräs med kål & morot

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 1 st gul lök
  • 200 g morötter
  • 200 g vitkål
  • 1 msk rapsolja
  • 500 g fläskfärs
  • svartpeppar
  • 1 dl vatten
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk japansk soja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 tsk honung

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och strimla lök och morot. Strimla även kålen.
  3. Hetta upp en stekpanna med olja. Stek först färsen tillsammans med svartpeppar. Häll över i en gryta.
  4. Stek lök, morot och kål i ett par minuter. Lägg över i grytan.
  5. Häll på vatten, tomatpuré, soja, sambal oelek och honung. Låt koka i 5 min.
  6. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Om du har oystersås, smaksätt gärna din färs med det! Ett par stänk tabasco är inte helt fel när du serverar rätten.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem