Färsfyllda piroger med majssallad
183.8
Färsfyllda piroger med majssallad
recipe
City gross
35 min

Färsfyllda piroger med majssallad

Ingredienser

Pirog

  • raps/matolja till stekning
  • 500 g blandfärs
  • 600 g pizzakit
  • salt
  • peppar
  • 150 g riven ost
  • 1 st ägg

Majssallad

  • 250 g körsbärstomat
  • 195 g majs

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Hetta upp en stekpanna med lite olja och bryn färsen. Rör i tomatsåsen från pizzakittet och smaka av med salt och peppar.
  3. Rulla ut degen på en plåt och dela den i 4 bitar, fyll med färs, strö över ost, vik ihop och pensla med ägg. Laga i ugn ca 15 min.
  4. Dela tomaterna och blanda med avrunnen majs.
  5. Servera.

Varnings ikonAnslutningsproblem