Färsfyllda piroger med majssalladFärsfyllda piroger med majssalladFärsfyllda piroger med majssalladCook Time: Yield: 4Ingredients:raps/matolja till stekningblandfärspizzakitsaltpepparriven ostäggkörsbärstomatmajsInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Hetta upp en stekpanna med lite olja och bryn färsen. Rör i tomatsåsen från pizzakittet och smaka av med salt och peppar.
  3. Rulla ut degen på en plåt och dela den i 4 bitar, fyll med färs, strö över ost, vik ihop och pensla med ägg. Laga i ugn ca 15 min.
  4. Dela tomaterna och blanda med avrunnen majs.
  5. Servera.
Färsfyllda piroger med majssallad
recipe
City Gross
35 min

Färsfyllda piroger med majssallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

Pirog

  • raps/matolja till stekning
  • 500 g blandfärs
  • 600 g pizzakit
  • salt
  • peppar
  • 150 g riven ost
  • 1 st ägg

Majssallad

  • 250 g körsbärstomat
  • 195 g majs

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Hetta upp en stekpanna med lite olja och bryn färsen. Rör i tomatsåsen från pizzakittet och smaka av med salt och peppar.
  3. Rulla ut degen på en plåt och dela den i 4 bitar, fyll med färs, strö över ost, vik ihop och pensla med ägg. Laga i ugn ca 15 min.
  4. Dela tomaterna och blanda med avrunnen majs.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem