Färsgryta med ris & körsbärstomaterFärsgryta med ris & körsbärstomaterFärsgryta med ris & körsbärstomaterCook Time: Yield: 4Ingredients:risgul lökpaprikabroccolirapsoljablandfärsvitlöktorkad timjanvattenkalvfondchilisåskinesisk sojakörsbärstomaterInstructions:
  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och strimla lök, strimla paprika, dela broccoli i mindre buketter. Stek i olja, lägg på ett fat.
  3. Stek färs med skalad och pressad vitlök. Rör i timjan, vatten, fond, chilisås och soja. Låt det puttra ca 5 min och lägg i de stekta grönsakerna och låt allt bli varmt.
  4. Servera med ris och körsbärstomater.
Färsgryta med ris & körsbärstomater
recipe
City Gross
35 min

Färsgryta med ris & körsbärstomater

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 0.5 st gul lök
  • 1 st paprika
  • 1 st broccoli
  • rapsolja
  • 500 g blandfärs
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 dl vatten
  • 1.5 msk kalvfond
  • 3 msk chilisås
  • 2 tsk kinesisk soja
  • 250 g körsbärstomater

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och strimla lök, strimla paprika, dela broccoli i mindre buketter. Stek i olja, lägg på ett fat.
  3. Stek färs med skalad och pressad vitlök. Rör i timjan, vatten, fond, chilisås och soja. Låt det puttra ca 5 min och lägg i de stekta grönsakerna och låt allt bli varmt.
  4. Servera med ris och körsbärstomater.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Det är även gott att smaksätta färsen med andra örtkryddor som oregano, salvia eller dragon.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem