FärsgulaschFärsgulaschFärsgulaschCook Time: Yield: 4Ingredients:baguetterpotatispaprikagul lökvitlökblandfärsrapsoljakumminpaprikapulvertomatpurékrossade tomaterkalvfondvattenlagerbladsaltsvartpepparInstructions:
  1. Tillaga baguetten enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och tärna potatis. Kärna ur och tärna paprika. Skala och hacka lök och vitlök. Bryn färsen i olja i en gryta tills den fått lite färg. Rör i potatis, paprika, lök och vitlök. Stek en liten stund till. Rör i kummin, paprikapulver och tomatpuré. Blanda noga och rör i krossad tomat, fond, vatten och lagerblad. Sjud tills potatisen är klar. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med baguette.
Färsgulasch
recipe
City Gross
35 min

Färsgulasch

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 2 st baguetter
  • 500 g potatis
  • 2 st paprika
  • 1 st gul lök
  • 1 klyfta vitlök
  • 500 g blandfärs
  • 1 msk rapsolja
  • 0.5 tsk kummin
  • 1 msk paprikapulver
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 pkt krossade tomater
  • 1.5 msk kalvfond
  • 4 dl vatten
  • 2 st lagerblad
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Tillaga baguetten enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och tärna potatis. Kärna ur och tärna paprika. Skala och hacka lök och vitlök. Bryn färsen i olja i en gryta tills den fått lite färg. Rör i potatis, paprika, lök och vitlök. Stek en liten stund till. Rör i kummin, paprikapulver och tomatpuré. Blanda noga och rör i krossad tomat, fond, vatten och lagerblad. Sjud tills potatisen är klar. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med baguette.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Det är gott att mortla hela kumminfrö och röra ner i grytan men har du inte det går det fint med pulver.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem