
Gratäng med färsfräs
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 1 st rödlök
- 100 g vitkål
- 500 g fläskfärs
- smör
- 2 tsk curry
- 3 msk chilisås
- 1 dl vatten
- salt
- vitpeppar
- 750 g potatisgratäng
- 35 g sallad
Gör så här
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skala och strimla löken, strimla även vitkålen fint. Stek lök, vitkål och färs i smör tillsammans med curry tills allt är genomstekt och fått fin färg.
- Rör i chilisås och vatten. Smaka av med salt och peppar.
- Lägg hälften av potatisgratängen i en smord ugnsfast form. Lägg på all färs och toppa sen med potatisen igen. Laga i ugn ca 20 min.
- Servera med sallad.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Vill du inte blanda samman potatisen med färsen kan du servera dem var för sig.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna