Grillade biffar i bröd med hoisinkål & asiatisk gurk- och äppelsallad
recipe
City Gross
35 min

Grillade biffar i bröd med hoisinkål & asiatisk gurk- och äppelsallad

Välj antal portioner:

4 portioner

Anpassa receptet:

196,40 kr

Ingredienser

  • 4 msk japansk soja
  • 2 msk chilisås
  • 1 msk honung
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 krm torkad ingefära
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 200 g vitkål
  • 0.5 st purjolök
  • 2 msk socker
  • 2 msk vinäger
  • 0.5 st gurka
  • 1 st rött äpple
  • 600 g blandfärs
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st rödlök
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 8 st tortillabröd

Gör så här

  1. Rör samman hoisinsåsen genom att blanda soja, chilisås, honung, sambal oelek, ingefära, skalad och pressad vitlök. Skala och strimla vitkålen och purjolöken fint. Lägg i en skål och blanda med hoisinsåsen.
  2. Blanda socker och vinäger i en skål. Strimla gurkan fint med en potatisskalare och skiva äpplet tunt. Blanda med socker- och vinägerdressingen.
  3. Rör ihop färs, skalad och pressad vitlök, skalad och riven lök, salt och peppar.
  4. Forma till biffar och grilla/stek.
  5. Servera i tortillabröd.

Varnings ikonAnslutningsproblem