Indisk färspanna med blomkål
163.4
Indisk färspanna med blomkål
recipe
City Gross
35 min

Indisk färspanna med blomkål

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 500 g blandfärs
  • raps/matolja till stekning
  • 350 g tikka masala sås
  • 1 dl vatten att skölja ur burken med
  • 0.5 st blomkål
  • 50 g ärtskott
  • 0.5 st knippe salladslök

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Dela blomkålen i mindre bitar.
  3. Stek färsen i olja, rör i masalasåsen, vatten och blomkål. Sjud tills blomkålen börjar bli mjuk.
  4. Servera med ärtskott och skivad salladslök.
Tips från oss

Tikka Masala kännetecknas av den milda och krämiga masalasåsen med smak av kummin, koriander och vitlök. Vill du ha lite hetta i den här rätten är lite sambal oelek helt rätt att röra i.

Varnings ikonAnslutningsproblem