Kycklingfärs med dragon & gurksalladKycklingfärs med dragon & gurksalladKycklingfärs med dragon & gurksalladCook Time: Yield: 4Ingredients:potatisrapsoljasaltgul lökvitlökkycklingfärssmörcrème fraichevattendragon torkadsaltsvartpeppargurkaspenatcitronInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta och klyfta potatisen. Lägg den på en plåt och ringla över olja och salta. Laga i ugn ca 30 min.
  3. Skala och hacka lök och vitlök. Stek kycklingfärsen i lite smör tills den fått fin färg. Rör i löken och låt den steka med. Rör i crème fraiche och vatten. Smaka av med dragon, salt och peppar.
  4. Servera med potatis, tärnad gurka, spenat och citron.
Kycklingfärs med dragon & gurksallad
recipe
City Gross
35 min

Kycklingfärs med dragon & gurksallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • rapsolja
  • salt
  • 1 st gul lök
  • 2 klyftor vitlök
  • 500 g kycklingfärs
  • smör
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 2 tsk dragon torkad
  • salt
  • svartpeppar
  • 0.5 st gurka
  • 50 g spenat
  • 0.5 st citron

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta och klyfta potatisen. Lägg den på en plåt och ringla över olja och salta. Laga i ugn ca 30 min.
  3. Skala och hacka lök och vitlök. Stek kycklingfärsen i lite smör tills den fått fin färg. Rör i löken och låt den steka med. Rör i crème fraiche och vatten. Smaka av med dragon, salt och peppar.
  4. Servera med potatis, tärnad gurka, spenat och citron.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Att smaksätta färsen med en klick dijonsenap är supergott.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem