
Snabb färswook
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 4 dl ris
- 0.5 st purjolök
- 1 st paprika
- 1 st broccoli
- raps/matolja till stekning
- 500 g blandfärs
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 msk curry
- 2 dl vatten
- 1.5 msk kalvfond
- 3 msk chilisås
- 125 g körsbärstomater
Gör så här
- Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
- Strimla purjolök och paprika, dela broccoli i mindre buketter. Stek i olja, lägg på ett fat.
- Stek färs och pressad vitlök tillsammans med curry. Rör i vatten, fond och chilisås. Låt det puttra ca 5 min och lägg i de stekta grönsakerna och låt allt bli varmt.
- Servera med ris och körsbärstomater.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Jag tycker broccoli blir godast om den är ganska hårt stekt så börja gärna med den och fyll på med purjo och paprika som har kortare stektid.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna