Tacopaj med körsbärstomatsallad
Tacopaj med körsbärstomatsallad
recipe
City Gross
35 min

Tacopaj med körsbärstomatsallad

Ingredienser

  • 1 st gul lök
  • 400 g blandfärs
  • smör till stekning
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk oregano
  • salt
  • svartpeppar
  • 230 g pajdeg
  • 2 st ägg
  • 1.5 dl mjölk
  • 250 g körsbärstomater
  • 35 g rucola
  • balsamvinäger

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och strimla löken, stek den tillsammans med färsen i en stekpanna med smör. Krydda med spiskummin, paprikapulver och oregano. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg pajskalet i en pajform. Lägg på färsen. Vispa samman ägg och mjölk, häll på färsen och laga i ugn ca 15 min.
  4. Servera med delade tomater och rucola. Ringla över balsamvinäger.
Tips från oss
Har du en krämig balsamico hemma i skafferiet så använd gärna den på tomatsalladen. Toppa med nymalen svartpeppar.

Varnings ikonAnslutningsproblem