Ugnsbakad kebab Ugnsbakad kebab Ugnsbakad kebab Cook Time: Yield: 4Ingredients:blandfärsingefäravitlökgrön pepparspiskumminpaprikapulversaltrisyoghurtgurkakoriandergrillad paprikatomatInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda samman färs, skalad och riven ingefära och vitlök. Rör i hackad grön peppar, spiskummin, paprikapulver och salt. Tryck ut färsen i en ugnsfast form. Laga i ugn ca 20 min.
  3. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  4. Rör samman yoghurt, hackad gurka och koriander.
  5. Servera med strimlad paprika och tärnad tomat.
Ugnsbakad kebab
recipe
City Gross
35 min

Ugnsbakad kebab

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 500 g blandfärs
  • 20 g ingefära
  • 2 klyftor vitlök
  • 0.5 st grön peppar
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk salt
  • 4 dl ris
  • 2.5 dl yoghurt
  • 0.5 st gurka
  • 20 g koriander
  • 420 g grillad paprika
  • 1 st tomat

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda samman färs, skalad och riven ingefära och vitlök. Rör i hackad grön peppar, spiskummin, paprikapulver och salt. Tryck ut färsen i en ugnsfast form. Laga i ugn ca 20 min.
  3. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  4. Rör samman yoghurt, hackad gurka och koriander.
  5. Servera med strimlad paprika och tärnad tomat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Tiden i ugn beror på hur stor ugnsform du har och hur tunn kebabfärsen är i formen.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem