Färsgryta med risFärsgryta med risFärsgryta med risCook Time: Yield: 4Ingredients:risgul lökmoröttervitkålrapsoljafläskfärssvartpepparvattentomatpuréjapansk sojasambal oelekhonungrucolaInstructions:
  1. Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och strimla lök och morot. Strimla även kålen.
  3. Hetta upp en stekpanna med olja. Stek först färsen tillsammans med svartpeppar. Häll över i en gryta.
  4. Stek lök, morot och kål i ett par minuter. Lägg över i grytan.
  5. Häll på vatten, tomatpuré, soja, sambal oelek och honung. Låt koka i 5 min.
  6. Servera med rucola.
Färsgryta med ris
recipe
City Gross
35 min

Färsgryta med ris

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 1 st gul lök
  • 200 g morötter
  • 200 g vitkål
  • 1 msk rapsolja
  • 500 g fläskfärs
  • svartpeppar
  • 1 dl vatten
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk japansk soja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 tsk honung
  • 70 g rucola

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och strimla lök och morot. Strimla även kålen.
  3. Hetta upp en stekpanna med olja. Stek först färsen tillsammans med svartpeppar. Häll över i en gryta.
  4. Stek lök, morot och kål i ett par minuter. Lägg över i grytan.
  5. Häll på vatten, tomatpuré, soja, sambal oelek och honung. Låt koka i 5 min.
  6. Servera med rucola.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem