
Färsgryta med ris
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 4 dl ris
- 1 st gul lök
- 200 g morötter
- 200 g vitkål
- 1 msk rapsolja
- 500 g fläskfärs
- svartpeppar
- 1 dl vatten
- 2 msk tomatpuré
- 2 msk japansk soja
- 1 tsk sambal oelek
- 1 tsk honung
- 70 g rucola
Gör så här
- Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
- Skala och strimla lök och morot. Strimla även kålen.
- Hetta upp en stekpanna med olja. Stek först färsen tillsammans med svartpeppar. Häll över i en gryta.
- Stek lök, morot och kål i ett par minuter. Lägg över i grytan.
- Häll på vatten, tomatpuré, soja, sambal oelek och honung. Låt koka i 5 min.
- Servera med rucola.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna