Grekiska färsbiffar med ljummen potatissalladGrekiska färsbiffar med ljummen potatissalladGrekiska färsbiffar med ljummen potatissalladCook Time: Yield: 4Ingredients:potatismorötterrädisorblandfärsäggfetaosttorkad timjansaltsvartpepparsmörrapsoljavitvinsvinägerdijonsenaphonungvitlöksaltsvartpepparrucolaInstructions:1. Dela potatisen i bitar, koka den mjuk.
2. Skala och skiva morötterna tunt. Skiva även rädisorna tunt.
3. Blanda färs, äggula, smulad fetaost, timjan, salt och peppar. Forma och stek biffar i smör.
4. Vispa samman vinägretten till potatissalladen. Slå över den varma potatisen.
5. Servera med rucola.

Grekiska färsbiffar med ljummen potatissallad
recipe
City Gross
35 min

Grekiska färsbiffar med ljummen potatissallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 200 g morötter
  • 125 g rädisor
  • 500 g blandfärs
  • 1 st ägg
  • 150 g fetaost
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • smör

Vinägrett

  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk honung
  • 1 klyfta vitlök
  • salt
  • svartpeppar
  • 70 g rucola

Gör så här

  1. Dela potatisen i bitar, koka den mjuk.
  2. Skala och skiva morötterna tunt. Skiva även rädisorna tunt.
  3. Blanda färs, äggula, smulad fetaost, timjan, salt och peppar. Forma och stek biffar i smör.
  4. Vispa samman vinägretten till potatissalladen. Slå över den varma potatisen.
  5. Servera med rucola.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Om du vill kan du vända ner morötter och rädisor i potatissalladen.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem