
Köttbullar i röd curry med nudlar och spenat
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 250 g nudlar
- 400 ml kokosmjölk
- 2 tsk röd curry
- 500 g fläskfärs
- 1 tsk salt
- 3 krm svartpeppar
- 4 msk ströbröd
- 1 dl vatten
- 50 g spenat
- 1 st tomat
Gör så här
- Koka nudlar enligt anvisningarna på paketet.
- Vispa samman kokosmjölk och röd curry i en gryta, låt koka upp.
- Blanda färsen med salt, peppar, ströbröd och vatten. Blanda noga och forma köttbullar.
- Släpp ner dem i grytan. Låt sjuda under lock ca 8 min.
- Servera med nudlar, spenat och skivad tomat.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Om du vill kan du röra ner hälften av spenaten i grytan precis innan servering.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna