Köttbullar i röd curry med nudlar och spenatKöttbullar i röd curry med nudlar och spenatKöttbullar i röd curry med nudlar och spenatCook Time: Yield: 4Ingredients:nudlarkokosmjölkröd curryfläskfärssaltsvartpepparströbrödvattenspenattomatInstructions:
  1. Koka nudlar enligt anvisningarna på paketet.
  2. Vispa samman kokosmjölk och röd curry i en gryta, låt koka upp.
  3. Blanda färsen med salt, peppar, ströbröd och vatten. Blanda noga och forma köttbullar.
  4. Släpp ner dem i grytan. Låt sjuda under lock ca 8 min.
  5. Servera med nudlar, spenat och skivad tomat.
Köttbullar i röd curry med nudlar och spenat
recipe
City Gross
35 min

Köttbullar i röd curry med nudlar och spenat

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 250 g nudlar
  • 400 ml kokosmjölk
  • 2 tsk röd curry
  • 500 g fläskfärs
  • 1 tsk salt
  • 3 krm svartpeppar
  • 4 msk ströbröd
  • 1 dl vatten
  • 50 g spenat
  • 1 st tomat

Gör så här

  1. Koka nudlar enligt anvisningarna på paketet.
  2. Vispa samman kokosmjölk och röd curry i en gryta, låt koka upp.
  3. Blanda färsen med salt, peppar, ströbröd och vatten. Blanda noga och forma köttbullar.
  4. Släpp ner dem i grytan. Låt sjuda under lock ca 8 min.
  5. Servera med nudlar, spenat och skivad tomat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Om du vill kan du röra ner hälften av spenaten i grytan precis innan servering.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem