Köttbullar med nudlar och chilistekt savoykålKöttbullar med nudlar och chilistekt savoykålKöttbullar med nudlar och chilistekt savoykålCook Time: Yield: 4Ingredients:nudlarblandfärsströbrödvattensaltsvartpeppargul löksmör till stekningsavoykålsmör till stekningsambal oeleksweet chilisaltsvartpepparInstructions:
  1. Koka nudlar enligt anvisningarna på paketet.
  2. Rör samman färs, ströbröd, vatten, salt och peppar. Skala och riv i hälften av löken. Rulla och stek köttbullar i smör.
  3. Strimla resten av löken och strimla savoykålen. Stek kål och lök i lite smör tillsammans med sambal oelek och sweet chili. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera.
Köttbullar med nudlar och chilistekt savoykål
recipe
City Gross
35 min

Köttbullar med nudlar och chilistekt savoykål

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 250 g nudlar
  • 500 g blandfärs
  • 4 msk ströbröd
  • 0.5 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 st gul lök
  • smör till stekning
  • 150 g savoykål
  • smör till stekning
  • 0.5 tsk sambal oelek
  • 1 msk sweet chili
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Koka nudlar enligt anvisningarna på paketet.
  2. Rör samman färs, ströbröd, vatten, salt och peppar. Skala och riv i hälften av löken. Rulla och stek köttbullar i smör.
  3. Strimla resten av löken och strimla savoykålen. Stek kål och lök i lite smör tillsammans med sambal oelek och sweet chili. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Trött på att rulla köttbullar? Gör dem lite större och låt dem steka klart i ugnen på 200 grader.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem