Köttbullar med ponzusåsKöttbullar med ponzusåsKöttbullar med ponzusåsCook Time: Yield: 4Ingredients:nudlarfläskfärsvitlökvattenjapansk sojaströbrödsambal oelekraps/matoljacitron, saftenvitlökjapansk sojarucolamorötterInstructions:
  1. Koka nudlar enligt anvisningarna på paketet.
  2. Blanda färsen med skalad och pressad vitlök, vatten, soja, ströbröd och sambal oelek. Rulla och stek i lite olja.
  3. Vispa samman citronsaft, skalad och pressad vitlök och soja.
  4. Servera med rucola och morotsstavar.
Köttbullar med ponzusås
recipe
City Gross
35 min

Köttbullar med ponzusås

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 250 g nudlar
  • 500 g fläskfärs
  • 1 klyfta vitlök
  • 2 msk vatten
  • 1 msk japansk soja
  • 0.5 dl ströbröd
  • 0.5 tsk sambal oelek
  • raps/matolja

Ponzusås

  • 1 st citron, saften
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 dl japansk soja
  • 35 g rucola
  • 200 g morötter

Gör så här

  1. Koka nudlar enligt anvisningarna på paketet.
  2. Blanda färsen med skalad och pressad vitlök, vatten, soja, ströbröd och sambal oelek. Rulla och stek i lite olja.
  3. Vispa samman citronsaft, skalad och pressad vitlök och soja.
  4. Servera med rucola och morotsstavar.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Ponzusåsen är perfekt att doppa köttbullarna och morötterna i. Servera den i äggkoppar så att var och en kan doppa sin egen köttbulle.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem