
Köttfärsröra med pasta
13
PersonligaPoints per portion
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 1 st gul lök
- 250 g körsbärstomater
- 250 g pasta
- 400 g nötfärs 10%
- 1 tsk flytande margarin
- 2 msk tomatpuré
- 1 dl vatten
- 0.5 msk kalvfond
- 1 tsk torkad oregano
- 1 tsk torkad basilika
- salt
- svartpeppar
- 0.5 burk gröna oliver
- 0.5 st romansallad
Gör så här
- Skala och skiva löken. Skär tomaterna i klyftor.
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
- Fräs färs och lök i margarin i en stekpanna. Rör ner tomatpuré och lägg ner tomaterna i pannan.
- Tillsätt vatten, fond, oregano, basilika, salt och peppar. Låt puttra 5-10 minuter. Späd eventuellt med mer vatten om så krävs.
- Skiva oliverna och blanda ner i färsröran. Servera med pasta och sallad.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Smula över fetaost vid servering. Det funkar fint att blanda samman köttfärsröran med pastan innan servering.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna