KöttfärsyakinikuKöttfärsyakinikuKöttfärsyakinikuCook Time: Yield: 4Ingredients:fullkornsrissesamoljanötfärs 10%japansk sojaingefärasockersaltsvartpepparsalladslökInstructions:
  1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Värm olja i en panna och bryn färsen. Blanda ner soja, ingefära, socker, salt och peppar.
  3. Strimla salladslöken. Toppa köttfärsen med salladslök och servera med ris.
Köttfärsyakiniku
recipe
WW ViktVäktarna
25 min

Köttfärsyakiniku

9-13

PersonligaPoints per portion

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 2 dl fullkornsris
  • 2 tsk sesamolja
  • 500 g nötfärs 10%
  • 0.5 dl japansk soja
  • 2 tsk ingefära
  • 1 tsk socker
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 knippe salladslök

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Värm olja i en panna och bryn färsen. Blanda ner soja, ingefära, socker, salt och peppar.
  3. Strimla salladslöken. Toppa köttfärsen med salladslök och servera med ris.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Testa gärna rött ris till denna rätt. Det har en lite nötigare smak. Det är även gott att toppa med rostade sesamfrön. Sesamolja ger god smak, men det funkar lika bra med annan olja du har hemma.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem