
Len färsgryta
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 500 g blandfärs
- olja till stekning
- 0.5 st gul lök
- 2 st vitlöksklyftor
- 200 g morötter
- 400 g potatis
- 1 st lagerblad
- 390 g passerad tomat
- 4 dl vatten
- 1 dl mjölk
- 2 tsk torkad oregano
- 0.5 tsk socker
- salt
- peppar
- 35 g spenat
Gör så här
- Bryn färsen i en gryta med lite olja. Skala och hacka lök och vitlök. Skala och riv morötterna grovt eller hacka dem fint. Skala och tärna potatis. Lägg i grytan tillsammans med lagerblad.
- Rör i tomat, vatten, mjölk, oregano och socker. Sjud under lock tills potatisen är mjuk. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med spenat.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Visste du att salladen håller bättre om du lägger ner en bit hushållspapper i salladspåsen?
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna