Sötsur snabbgrytaSötsur snabbgrytaSötsur snabbgrytaCook Time: Yield: 4Ingredients:fullkornsbulgurkycklingfärsrapsoljajapansk sojagul lökröd paprikaananasspadbalsamvinägerkardemummafärsk ingefärasaltsvartpepparananasringarsalladInstructions:
  1. Tillaga couscous enligt anvisning på förpackningen.
  2. Bryn kycklingfärsen i olja, slå på soja och låt steka medan resten förbereds.
  3. Skala och skiva löken, strimla paprikan. Blanda med färsen och slå på ananasspad, balsamvinäger, salt, peppar, kardemumma och riven ingefära. Späd eventuellt med lite vatten.
  4. Skär ananas i bitar och blanda i strax innan servering.
  5. Servera med couscous och sallad.
Sötsur snabbgryta
recipe
ViktVäktarna
25 min

Sötsur snabbgryta

6-9

PersonligaPoints per portion

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 2 dl fullkornsbulgur
  • 500 g kycklingfärs
  • 2 tsk rapsolja
  • 1 msk japansk soja
  • 1 st gul lök
  • 1 st röd paprika
  • 1 dl ananasspad
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 bit färsk ingefära
  • salt
  • svartpeppar
  • 4 st ananasringar
  • 1 påse sallad

Gör så här

  1. Tillaga couscous enligt anvisning på förpackningen.
  2. Bryn kycklingfärsen i olja, slå på soja och låt steka medan resten förbereds.
  3. Skala och skiva löken, strimla paprikan. Blanda med färsen och slå på ananasspad, balsamvinäger, salt, peppar, kardemumma och riven ingefära. Späd eventuellt med lite vatten.
  4. Skär ananas i bitar och blanda i strax innan servering.
  5. Servera med couscous och sallad.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Våga dra på med kryddor.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem