Tacopaj med tomat - & romansalladTacopaj med tomat - & romansalladTacopaj med tomat - & romansalladCook Time: Yield: 4Ingredients:gul lökblandfärssmör till stekningvattensaltchilipulverspiskumminpaprikapulveroreganopajdegäggmjölktomaterromansalladInstructions:

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skala och hacka löken. Bryn färs och lök i smör. Krydda med tacokryddan och slå på vatten. Sjud ca 5 min.
3. Lägg pajskalet i en pajform. Lägg på färsen. Vispa samman ägg och mjölk, häll på färsen och laga i ugn ca 15-20 min.
4. Tärna tomaterna och strimla salladen.
5. Servera.

Tacopaj med tomat - & romansallad
recipe
City Gross
35 min

Tacopaj med tomat - & romansallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 1 st gul lök
  • 500 g blandfärs
  • smör till stekning
  • 1 dl vatten

Tacokrydda

  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk chilipulver
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk oregano
  • 230 g pajdeg
  • 2 st ägg
  • 2 dl mjölk
  • 2 st tomater
  • 0.5 st romansallad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och hacka löken. Bryn färs och lök i smör. Krydda med tacokryddan och slå på vatten. Sjud ca 5 min.
  3. Lägg pajskalet i en pajform. Lägg på färsen. Vispa samman ägg och mjölk, häll på färsen och laga i ugn ca 15-20 min.
  4. Tärna tomaterna och strimla salladen.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss

Det är gott att ringla en krämig balsamico över tomaterna.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem