
Tacorulle med majssallad
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 25 g smör
- 1 ark bakplåtspapper
- 2 dl mjöl
- 0.5 tsk bakpulver
- 3 dl mjölk
- 1 tsk salt
- 3 st ägg
Fyllning
- 500 g blandfärs
- 1 påse tacokrydda
- 150 g riven ost
- 1 st avokado
- 0.5 förp färsk koriander
- 285 g majs
- 1 st rödlök
- 1 st lime
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Smält smöret i en kastrull, pensla lite på ett bakplåtspapper på en plåt. Vispa samman mjöl, bakpulver och salt. Späd med mjölken och vispa till en slät och klumpfri smet. Knäck i ett ägg i taget och vispa samman. Vispa i det smälta smöret och häll på bakplåtspappret.
- Grädda i mitten av ugnen ca 15 min.
- Stek köttfärsen med tacokrydda. Strö köttfärsen över pannkakan, toppa med riven ost och rulla sedan från långsidan till en ”rulltårta”.
- Tärna avokado och blanda med hackad koriander, avrunnen majs, hackad lök och pressad lime.
- Servera.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna