Få så mycket mer som Priokund

Vi är väldigt glada att du har valt att vara Priokund hos oss på City Gross. Du har säkert redan märkt att du nu får ta del av extra schyssta medlemspriser på varor i våra butiker, men det finns så många fler fördelar med att vara medlem. Kolla in resten av mailet för att se hur du kan få ut det mesta av ditt medlemskap.

Glöm inte att registera din e-postadress för att få massor av inspiration och erbjudanden.

Lämna e-post

Självscanning hos City Gross

Scanna – snabbt och enkelt

Som Priokund kan du handla snabbt och enkelt! Med vår självscanning slipper du köa, håller du koll på kvittot och kan packa dina varor direkt i kassen. På så vis sparar du mer tid.

Läs mer

City Gross Prio

Få mer med våra partnererbjudanden

Förutom massor av rabatter på varor, får du även tillgång till en rad oemotståndliga erbjudande från våra samarbetspartners. Förmånerna hittar du under Mina sidor på citygross.se och i våra nyhetsbrev.

Läs mer

City Gross app

City Gross i fickan

Med appen har du alltid ditt Priokort och dina erbjudanden med dig. Du kan också skapa och dela dina inköpslistor direkt i din mobil. Dessutom hittar du tips och aktuella recept och kan enkelt klicka dig vidare till hela vårt receptarkiv.

Digitala kvitton City Gross

Kvitton växer inte på träd

Därför erbjuder vi att du får dina kvitton digitalt skickade till din app eller mejlat till dig. Det blir både enklare för att hålla koll på dina kvitton och vi spar på miljön. Smart va?

Varnings ikonAnslutningsproblem