Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.

Sveriges färskaste sida

Färskaste är verkligen ordet – vi har en alldeles färsk hemsida och satsar alltid lite extra på att ha riktigt bra färskvaror i alla våra butiker, även online. En välfylld grönsaksavdelning med säsongens bästa från utvalda odlare, riktigt bra svenskt färskt kött som styckas direkt i butiken, färsk fisk och skaldjur från hållbara bestånd och rykande färskt bröd som bakas av bagare i butiken.

Men vad ska man göra med alla dessa färska godsaker? Kolla in denna sida för att ta del av spännande recept och smarta tips så du ska få ut det mesta av dina färskvaror.

Sveriges färskaste recept

City Gross kan kött – lär dig av våra köttmästare

Hur får jag bra stekyta på köttet? Vad är marmorering och hur skär jag köttet på rätt sätt? Här kan du ta hjälp av vår stekguide, få tips och inspiration till roligare matlagning samt lära dig allt om olika styckningsdetaljer.

Lär dig mer om kött »

Ge plats åt fina fisken

Fisk är nyttigt, enkelt och himmelskt gott! Ta del av våra svinnsmarta tips på hur du tar till vara på skalen efter räkor, kräftor och hummer på bästa sätt. Vi hjälper dig också bland annat att filea laxen och du hittar massor av smarriga och inspirerande recept.

Lär dig mer om fisk »

Säsongens bästa för kropp och själ

Grönt är skönt! Här har vi samlat tips och idéer från våra fräscha frukt- och gröntavdelningar. Se videos på svinngoda recept och inspireras till en mer färgglad vardag. Lär dig att ta vara på hela grönsaker och annorlunda tips.

Lär dig mer om Frukt & Grönt »

Den klimat- och tillagningsvänliga fågeln

Visste du att färsk kyckling är ett klimatsmart val? Koldioxidutsläppet är nämligen lågt vilket är tur för det är få saker som smakar så got som färsk kyckling! Här hittar du smakfulla och inspirerande recept samt lär dig hur du hanterar färsk kyckling på bästa sätt.

Lär dig mer om kyckling »

Handla hem färska råvaror

Vår färskvarugaranti

För oss är det viktigt att du är nöjd, även när du inte är helt nöjd. Därför finns vår färskvarugaranti, som ger dig dubbla pengarna tillbaka om något skulle vara fel på din färskvara.

Läs mer om vår färskvarugaranti »

Varnings ikonAnslutningsproblem