Handla säsongens bästa färskvaror

När du handlar på City Gross ser du snabbt att vi inte är som andra stormarknader och livsmedelskedjor. Bakom varje färskvarugrupp hittar du utbildad personal som brinner för att ge dig som kund bästa service. Vid köttavdelningen står våra köttmästare redo att ta hand om dina specialbeställningar, i frukt och grönt fyller vi på med frukter och grönsaker från noggrant utvalda odlare, i bageriet möter du oss riktiga bagare och bakom den manuella fiskdisken står vi för hållbara bestånd och ny fångst varje dag.

Så nästa gång du handlar hos oss, tveka inte att fråga om middagstips eller säsongens bästa råvaror.

Alltid i säsong

Färsk frukt och grönt, nyskördat från noggrant utvalda odlare är det viktigaste för oss i frukt- och gröntavdelningen. När du är i vår avdelning vill vi att du ska känna matinspiration och dela samma glädje över säsongens bästa råvaror. Tveka inte att fråga oss om våra favoriter just nu.

Läs mer

Färsk fångst varje dag

Vi lotsar dig genom havets läckerheter och hjälper dig gärna med att både filea och ge dig middagstips. Här hittar du också butiksgjorda laxtournedos, soppor, såser och våra alldeles egna sillinläggningar. All fisk och skaldjur i vår manuella fisk- och skaldjursavdelning kommer endast från hållbara bestånd så du kan vara säker på att du serverar schysst fisk hemma.

Läs mer

Svenskt, färskt och butiksstyckat

Vi är extra stolta över vårt svenska, färska och butiksstyckade kött. Alla våra köttmästare är utbildade. Till oss kan du alltid vända dig för att få tips och inspiration samt att du kan beställa kött helt enligt dina egna önskemål.

Läs mer

Nybakat bröd varje dag

I ottan kliver vi bagare upp och ser till att det alltid finns nybakat frukostbröd, limpor, bullar och bakverk i butiken. Chokladbollar rullas för hand, tårtor spritsas, surdegsbröd och frallor knådas av riktiga bagare. Så se till att köpa hem något gott och nybakat.

Läs mer

Butiksstyckat svenskt kött

Läs våra tips för att lära dig mer om färskvaror

Vår färskvarugaranti

För oss är det viktigt att du är nöjd, även när du inte är helt nöjd. Därför finns vår färskvarugaranti, som ger dig dubbla pengarna tillbaka om något skulle vara fel på din färskvara.

Läs mer om vår färskvarugaranti »

Varnings ikonAnslutningsproblem